Over ons

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij zijn specialist op het gebied van integriteitsmanagement, en zijn werkzaam voor o.a. financiële instellingen, real estate, industriële en petrochemische ondernemingen, zowel nationaal als internationaal.

Wij bieden een breed scala aan dienstverlening met betrekking tot personeelsbeleid rondom integriteit. 

Verder zijn wij ervaren en deskundig in de ontwikkeling van integriteitsmanagement als onderdeel van reeds bestaande bedrijfsachtergronden en -culturen van organisaties.

Onze medewerkers

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken!

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde professionals die beschikken over jarenlange (werk- en bestuurlijke) ervaring binnen de diverse sectoren. De samenstelling van ons team zorgt ervoor dat wij kwalitatief hoogwaardige opdrachten kunnen invullen op een persoonlijke en professionele manier.

Wij kunnen een beroep doen op externe relaties

Als wij vragen krijgen met betrekking tot specifieke zaken als arbeidsrecht en psychologische vraagstukken, of bij problematiek rondom bepaalde doelgroepen (zoals de gezondheidszorg of financiële dienstverlening), kunnen wij een beroep doen op onze externe relaties. Zij brengen, ieder vanuit hun eigen vakgebied en achtergrond, expertise mee. Op deze manier wordt de visie op integriteit en arbeidsverhoudingen verbreed.

Wij voldoen aan wettelijke eisen

Wij hebben toestemming van het Ministerie van Justitie en Veiligheid toegekend gekregen onder POB-nummer 967. De medewerkers die de screening uitvoeren zijn apart opgeleid en geautoriseerd door de politie.  Ook zijn wij aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder meldingsnummer 1050719. Wij houden wij ons met al onze onderzoeken aan de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling (de NVP).

Meer weten over integriteit?