Diensten

International Integrity Services biedt u een breed scala aan dienstverlening inzake het beleid rondom integriteit, zowel nationaal, als internationaal.
  • onderzoek vooraf: employment screening en integriteitsonderzoek rechtspersonen 
  • risicoanalyse: integriteitsaudits en employment statements 
  • educatie: training en support 
Al deze elementen zijn van belang voor de ontwikkeling van een totaalmodel voor integriteitszorg en reputatiehandhaving.
 
Integriteitsmanagement
Integriteitsmanagement beperkt zich niet alleen tot het in dienst hebben van betrouwbare, integere medewerkers, het is meer dan dat. Het is weten waar u op moet letten als u nieuw personeel aanneemt. Weten hoe u ervoor kunt zorgen dat u het risico op fraude zo klein mogelijk maakt. Weten wat u wel en niet kunt doen als er tòch een incident heeft plaats gevonden. En het is weten hoe u voor dit integriteitsbeleid een breed draagvlak creëert binnen uw organisatie.

Continu proces
Het gaat bij integriteitsmanagement om een continu proces. Wanneer men één element veronachtzaamt, hebben de overgebleven elementen nog maar weinig waarde. Wanneer nieuw personeel niet gescreend wordt, heeft een bedrijfscode niet zo veel zin. Wanneer men de verkeerde handelingen verricht als er toch een incident is geweest, verdwijnt de opgebouwde reputatie als sneeuw voor de zon.
En het implementeren van een bedrijfscode zonder dat die regelmatig wordt besproken en bijgesteld,
heeft ook geen effect.

Online PES-formulier

vul hier online uw PES-formulier in PES-formulier
VestigingsadresPostadres
Europaweg 202Postbus 1409
7336 AR Apeldoorn7301 BR Apeldoorn
NederlandNederland
Tel. +31 (0)88-5393800
Contact
Privacybeleid copyright 2020